Gårsdagens antrekk

I kveld viser jeg dere klærne jeg hadde på Damenes aften i går. Jeg har fått forespørsel fra en leser om jeg kan vise noen hverdagsklær fra tid til annen, og det kan jeg jo. Hun savner voksne kvinner som viser hverdagsantrekk og det gjør jammenmeg jeg også. Jeg har heller ikke funnet så mange av dem på nett. Har du noen tips, så bruk gjerne kommentarfeltet og del med oss andre. Jeg har funnet Joesphine, men hun er ikke helt meg og så har jeg funnet Karen.

Jeg er veldig enkel når det kommer til garderoben min, og jeg trives best i en genser eller skjorte. Jeg har ikke mange bluser, om noen, men jeg har noen kjoler. Jeg føler meg så mye mer satt og eldre i bluse. Skjorte og genser er mer sporty for meg og min kropp, synes jeg. Jeg prøver å finne balansen slik at det kler min alder.Jeg føler meg skikkelig ubekvem når jeg står stilt opp for fotografering altså, og ikke er det noe godt lys heller.

Altså, dette hva jeg brukte i går. Jeans, hvit skjorte og en litt lang marineblå jakke med striper rundt halsen og ermene, gullknapper og klaffer på lommen. Det er jakken og Chanelvesken som gjør at dette ikke blir et ordinært hverdagsantrekk. Akkurat passe stasjet til en slik kveld, synes jeg. Uten jakken er det et enkelt og greit hverdagsantrekk, i alle fall om man bretter opp ermene et par runder.

Synes du det er gøy om jeg fra tid til annen viser litt av hverdagsklærne mine her på bloggen, eller har du andre ting du savner?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

16 kommentarer om “Gårsdagens antrekk”

 1. Du kan såvisst vise klær Ingrid😊Stilig og enkelt antrekk uten å være kjedelig eller kjerring som dattera mi ville sagt det😛Har kikka på Blinybloggen du anbefalte- endel tips der😊

  1. Karen på blinyblogg har en del tips, og hun er sponset og viser klær for kjedebutikkene, tror jeg. Det er gøy med en modell og inspirator for godt voksne kvinner. Klem, Ingrid

 2. Så flott antrekk og fint interiør hos deg. Kjekke og inspirerende bloggen din. Gratulasjon på etterskudd forresten.

 3. Ih, hvor er den jakke pæn, Ingrid! Og du er pæn – og dit hjem er pænt 🙂
  Jeg elsker tøj, og jeg har ret meget. Jeg får ikke altid brugt det når jeg futter rundt herhjemme på gården. Det pæne antræk er noget af det jeg savner nu hvor jeg ikke går på arbejde …
  Hyggeligt at se dig i «dagens outfit» 🙂

 4. Veldig stilig antrekk! Gleder meg til å se flere. Du har så klassisk og fin stil, akkurat slik jeg blir inspirert av å se!

 5. Flere antrekks bilder ønsker jeg, så du må få mannen til å stille opp som fotograf 😉
  Stilig antrekk, og enig jakken og vesken gjør det, ellers blir det ett hverdagsantrekk, men åhh så fint det og er.

  En klassiker hvit skjorte og jeans, eller med sorte bukser er alltid fint !!

  Men, du og du, så fin du er i Ganni genseren !!!
  prøvde den jeg strikket til min svigerdatter, men jeg følte meg rett og slett «stor i den, og den ble litt trang på meg», hun som deg er «petit» og jeg syns den passer best da – super kul i oransj Fru Tunheim 😉

  PS, til antrekks bilder, er det ofte veldig fint med referanser til merke/hvor klærne er kjøpt, HVIS de er å få tak i ennå selvsagt…..bare ment som ett hint!

  1. Takk, Helen, du er nå vel grei. Når det gjelder klærene er de gamle og ikke til salgs lenger, så de var bare ment som inspirasjon og for å vise min klesstil. Klem, Ingrid.

 6. Jeg er ny på bloggen og jeg synes det var veldig greit å se både på matoppskrifter og klær. Fikk en del tips og dongeri og en fin jakke er aldri feil 🙂 Du er en flott dame. Jeg gleder meg til å følge deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..