Gode og varme ullkofter

Jepp, jeg har strikket gode og varme ullkofter til barnebarna. Litt sånn retroaktig og minner meg om min barndom da vi alle gikk rundt i strikkekofter på 1960-og begynnelsen av 70-tallet.

De søte bamsene er mine fra den tiden og tenk, jeg har tatt vare på dem. Det er nesten utrolig, for jeg er en ener i kasting.

Jeg angrer på fargevalget. Jeg syntes det var en god ide da jeg stod i butikken med garnet i hendene og hadde lyst på noe annet, men dette blei litt dystert til to småjenter, syntes jeg. De kan passe til å brukes på hytta deres på fjellet, om ikke annet til å holde seg varm under dressen, så bortkastet er det ikke.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

17 kommentarer om “Gode og varme ullkofter”

 1. Spør jentene kva dei synes, kanskje dei har ei heilt anna meining om fargen.
  Det var kanske ikkje den fargen eg hadde falle for, men det var heller ikkje den fargen niesa mi valde då eg skulle strikke babyteppe til henne og ho sjølv valde ut garn og farge. Ho valde ein farge som eg aldri ville tenkt på. Men ho vart strålande fornøygd. Så smak og behag er forskjellig, – heldigvis. 🙂

 2. Flotte kofter, litt uvanlig fargevalg, men det er jo flott med litt annet enn rosa og blått. Mine barnebarn fikk Fanakofter i grått og dempet hvitt. Litt gøy med andre farger.

  1. Fana i grått og hvitt er delikat, Marit. Det strikket jeg til yngstedatteren da hun var baby. Nå hadde jeg lyst på noe helt annet, men traff ikke blink. Klem, Ingrid

 3. Koftene er flotte !
  Barn enker vel ikke så mye over farger i den alderen?

  Man har så lett å gå i samme «farge fella» ser jeg selv ihvertfall……så moro med noe annet enn hva «alle andre har» tenker nå jeg.

  Spent på den genseren du skal strikke til deg selv ……..

  God helg !

 4. Fine kofter.
  Gode og varme i alle slags anledninger.
  Eg lika fargen, men veit av erfaring med småjenter at det ikkje
  alltid er så lett å finne fargen dei lika best…
  Femåringen i vår familie er særdeles bevisst på farger…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..