Hallo du kjære fredag

Velkommen skal du være, og jeg møter deg med friske blomster. For en fin kombo, spør du meg. Den beste som finnes. Friweekend og friske blomster i vasen, som ikke bare er fine å se på, de gjør meg rett og slett glad og lett til sinns også.

Jeg har kjøpt meg rosa liljer og en stor bunt eucalyptus. Liljer er vakre både mens de åpner seg og de er vakre når de er helt åpne. Og eucalyptus, åå, det lukter jo så friskt og godt av dem.

Denne helgen skal jeg stelle og dulle litt her hjemme, og etter at støvkluten og støvsugeren er satt bort, skal jeg kose meg med mine innkjøp og stasje litt. I tillegg får vi noen gjester til middag i morgen og skal jeg gjøre litt forberedelser til det.

Ønsker dere alle en fantastisk weekend! Og tusen, tusen takk for alle fine ord dere legger igjen her inne. Det er så koselig og gjør meg så glad.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Hallo du kjære fredag”

  1. Her er sofaen inntatt etter en herlig skitur etter jobb. Fantastisk føre. Jeg skal også bruke en del av helgen til å pusle og ordne i heimen. God helg

    1. Det høres unektelig herlig ut med vinter og skiføre også, selv om jeg ikke er noen skiløper. Jeg tar av skiene i nedoverbakker🙈 God helg til deg også. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..