Jeg trenger hjelp

Altså, du husker sikkert stiklingene av hortensia som jeg har skrevet om tidligere. Nå har jeg plassert dem i vinduet i et kaldt rom i kjelleren for vinteren og vet ikke hva jeg skal gjøre med dem videre.

Hortensia mister bladene på vinteren når de står utendørs og tilbake står de nakne grenene. Her er det jo bare blad og ingen grener, så hva skal jeg gjøre nå? Skal de få litt vann så de ikke tørker opp og dør og bladene forbli grønne gjennom vinteren, eller skal jeg la dem få så lite vann at bladene dør, men ikke roten? Det vil i så fall bli en vanskelig balansegang å vite hvor grensen går.

Kan du hjelpe meg med fasiten?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Jeg trenger hjelp”

  1. Hei Ingrid, de skal bare få litt vann i ny og ne så de ikke tørker helt ut. De skal stå så kaldt som mulig. De mister nok bladene etterhvert uansett men nye knopper kommer til våren.
    Jeg har mine alltid ute. Litt granbar over siden vi ikke får så mye snø som legger seg beskyttende over og det har alltid gått bra. Lykke til!
    Klem fra Annette

  2. Vi fikk overvintret en hortensia i hagen vår et par år før den ikke ville mer. Den stod veldig lunt til, nesten under «terrassen» vår. Jeg tror vi bare la over noe granbar og sånt når høsten kom for å beskytte den litt mot evt barfrost.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..