Jeg har litt dilla på tørkede tranebær for tiden og har alltid en pose i skuffen. De er ganske sikkert ikke særlig sunne og helt sikkert også proppfulle av sukker, men likevel. Jeg spiser dem i salat, i yoghurt og cottage cheese og sammen med tørkede nøtter, eller bare som de er.
De er så myke, søte og gode og for meg en fin erstatning for sjokolade og lakris når nøden kaller og jeg blir despo og snoker rundt i skuffer og skap.
Har du noe du er hektet på for tiden?
Hei Ingrid, jeg har dilla på golden milk, har du smakt det? Varm melk med nydelige krydder, finnes i flere varianter. Jeg bruker Berit Nordstrand sin 🌿🌸
Hei Line. Jeg har tidligere laget det fra bunn av og det er så godt. Nå bruker jeg den i pulverform jeg skrev om her på bloggen 4.des.2019. Den er også god og raskere enn å lage selv. Klem, Ingrid
Hei 😃 her går det i nøtter, liker veldig godt denne oppskriften frå Berit Nordstrand https://beritnordstrand.no/notter-i-lonnesyrup/
Hei Anne-Lise Helt enig, de er kjempegode, farlig gode faktisk. Jeg har laget dem mange ganger og det er vanskelig å forsyne seg bare en gang. Plutselig er skålen tom. Klem, Ingrid
Da synes jeg du skal kose deg med de Ingrid 🙂
Jeg liker også tranebær veldig godt, akkurat nå har jeg ingen men det er godt på yoghurt naturell sammen med nøtter synes jeg 🙂
😀