En real klisjé

Jeg har fått en klisjé på plass i vinduskarmen. En trefugl som holder vakt over terrassen utenfor og gleder meg med sitt nærvær. Ja, jeg falt pladask for denne da jeg passerte butikkvinduet til Interiørfruene i Lillesand og jeg lot meg friste.

Jeg lærer visst aldri at jeg ikke skal kjøpe ting jeg ikke trenger.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “En real klisjé”

  1. Hei Ingrid, jeg har to av det slaget og bryr meg ikke om det er klisje eller unødvendig eller gammeldags eller vet ikke hva…. jeg liker de to og de får lov å stå der og se ut så mye de bare vil hehe
    Vinterstid står de ofte i et skap på det lille rommet mitt….bare mitt vettu….Alle synes jo at det er veldig viktig at ungene har hvert sitt rom ikke sant….så hvorfor kan ikke voksne ha det også?
    Forresten uttrykket Zimmer Stunde har jeg aldri hørt før (Og jeg er tysk) Som barn ble vi sendt på Zimmer eine Stunde…Men da var det slik at vi hadde gått for langt og skulle tenke oss om for vi våget å vise oss igjen..;-)
    Ønsker deg en god sommer, Ingrid! Nyt den så godt du bare kan. Her har det gått hulter til pulter de siste månedene så jeg tar en dag om gangen. Ingen planer og langt fra ferie eller reiseplaner.
    Klem fra Annette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..