Velkommen 2017

Nytt år og nye muligheter sies det, og velkommen skal du være til min splitter nye blogg med eget domene.

ingridtunheim.no

Det synes jeg er stas.  Jeg kommer fortsatt til å lage små innlegg om alt og ingenting fra mitt trivielle hverdagsliv. Håper du vil bli med meg på reisen, det er ikke så gøy å dra alene.img_4071
Jeg brukte formiddagen i går til å kjøpe noen nye kuler og tre fugler til juletreet. Vårt tre er pyntet i hvitt, gull og litt kobber. Nå er det jo halv pris på det meste av julepynt, så det er bare å benytte anledningen dersom du trenger noe nytt eller å friske opp litt i det gamle.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Velkommen 2017”

 1. Grattis grattis med ny blogg! og godt nytt år også! Jeg håper du hadde en fin kveld i går🙂 Fin julepynt, akkurat sånn som jeg liker ser jeg🙂 Mitt tre høres ut som ditt, men jeg har litt sølv også… og noen nisser fra rundt om i verden. jeg kjøper julepynt når jeg er på ferie hvis jeg finner, en koselig tradisjon synes jeg.

  Nå har jeg sittet med årets første morgenkaffe og bladd i min inspirasjonsperm (som er fra A-Å) og kost meg veldig med vinterinteriør, treningsinspirasjon og nå – nå fikk jeg lyst til å ta og redigere bilder fra i fjor sommer når vi var i kolonihagen og tok masse bilder. Dit skal jeg gå i sommer når jeg har bakt en sommerkake og ta bilder.
  Juletreet mitt skal få stå noen dager til, fordi jeg er lat – men til helgen (helst litt før kanskje) skal det ut🙂

  GODT NYTT ÅR!

 2. Jeg lette også etter noen lekre nye juletrekuler, men fant ingen jeg likte. De du kjøpte kunne jeg gjerne hengt på treet.
  Da er din nye blogg lagt til hos meg. Og det er lekkert med de store bildene du har nå.

  1. Så kjekt at du blir med meg videre, Åshild. Ja, jeg er glad for større bilder, men det krever mer kvalitet også når de er så store. Jeg er ikke den beste fotografen og kan ikke noe om redigering.

 3. Godt nytt år og gratulerer med ny blogg!
  Morsomt at vi er flere som plutselig velger å starte opp på nytt. Hos meg er det noen få startproblemer, men titt gjerne innom. feelinggoodbyhanne.com

 4. Godt nyttår, jeg kommer til å følge bloggen din videre, er veldig glad du fortsetter å blogge og di store fine bildene du har nå.
  Jeg har fått masse inspirasjon og tips av å følge bloggen.
  Oppskriftene dine setter jeg utrolig pris på og har laget det meste av dine salater og middager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..