Grove lunchvafler

Hva er vel bedre enn å lage seg noe nytt, godt og annerledes til lunch fra tid til annen. Jeg har stekt grove lunchvafler.Denne oppskriften gir ca 6 litt fyldige vafler.

2 egg og 1/2 ts salt piskes godt. Tilsett 1/4 dl solsikkeolje, 1 dl cottage cheese og 1,5 dl kultura. Rør dette godt sammen. Deretter tilsetter du 1 dl små lettkokte havregryn, 150 g grovbakstmel (eller egen grov melblanding) og 1/2 ts natron. Rør røren godt sammen og la den svelle 20-30 minutter før vaflene stekes. Jeg smurte mitt vaffeljern med smør mellom hver steking.Vi spiste våre lunchvafler med varmrøkt laks, rømme og syltet rødløk. Disse kan spises med akkurat det du liker. F.eks. brie og spekeskinke, skagenrøre, kylling, skinke og ost. Altså, mulighetene er uendelige.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Grove lunchvafler”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..