De små tingene

Jeg håper dette skal bli en fantastisk dag selv om jeg skal på jobb mer eller mindre hele dagen. Det kommer nok til å føles slik i alle fall, for 6 avganger og landinger er ganske mye, og jeg er på hotellet ved 23.30-tiden. Jeg har en tannlegetime i formiddag og må dra rett derfra til jobb, men jeg prøver å fokusere på de små tingene som gir glede i livet. Mange små gleder samlet kan bli til et høyt fjell med magisk utsikt.Jeg startet dagen i hagen med kaffe i hånden for å beundre, og lukte på, de vakreste narsissene utenfor stuevinduet. Det er vår, solen skinner, bjørkebladene er irrgrønne og jeg kjenner meg så frisk og opplagt. Det er en fin start, og i dag har jeg mulighet til å gi mennesker jeg møter en hyggelig kommentar. Jeg blir altså så glad av denne årstiden som er full av nytt friskt liv og forventninger.

Dagens motto; Find joy in the ordinary

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “De små tingene”

  1. God dag til dig, Ingrid! Det lyder som en lang arbejdsdag, men det kan jo heldigvis være ret sjovt at gå på arbejde 🙂 Om lidt vil jeg gå ud i min køkkenhave. Den giver også glæde!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..