Gi dagen en god start.

Jeg prøver å gi kroppen en god kickstart om morgenen, og det gjør jeg gjerne med et stort glass Kefir. Jeg rett og slett elsker den syrlige fyldige melken og drikker den gjerne naturell, og noen ganger tilsetter jeg litt syltetøy. Andre ganger blander jeg den med cottage cheese og chiafrø. At den har en mengde helsebringende egenskaper i tillegg er jo en stor bonus.

Favoritten er et glass kefir og en liten spiseskje av mitt hjemmelagede rabarbrasyltetøy. – I just love it !!!! Kefir har mange sunne og velgjørende egenskaper og er fast inventar i vårt kjøleskap.

Ha en finfin lørdag. Jeg stikker til fjells.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Gi dagen en god start.”

 1. Sunn og god start på dagen.
  Eg gjer det også, men berre eit halvt glas….
  God helg !

  ps. er det problem å legge inn kommentar hos meg ?
  er det noko eg må gjere ?

 2. Glemmer bort å drikke kefir jeg… men skal kjøpe en dag nå snart tenker jeg…Fint bilde av deg, også var det noen fine bilder med de jakkene også.. enig noen «småjakker» er fint å ha i garderoben ❤ Annebe

  1. Hei Judith. Jeg tror det viktigste er at du drikker det du liker. Jeg har forstått at Kefir har en bakterieflora som er mye bedre enn andre syrnede melkeprodukter. Kefir er den drikken jeg personlig liker best på smak og konsistens. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..