Delikate julegaver

Jeg synes det er ekstra stas å både gi og få fint innpakkede julegaver. Jeg kjøper ikke så mange og da har jeg jo anledning til å gjøre meg litt flid med innpakningen. Jeg synes at gaver i eske er enklere å pakke fint, så derfor legger jeg den ofte inn i en tom eske. På den måten kan heller ikke mottakeren gjette seg til hva som er inni, en liten lurepakke kan man si.Vi har en tradisjon hos oss for å samle passende julegaveesker gjennom året, og er noen ekstra fine, hender det at de tas vare på for bruk neste jul igjen også, ha,ha.

Gråpapir er nøytralt, fint og anvendelig. Du husker kanskje at jeg var ute og plukket kongler, og her har jeg påført dem litt hvit vannbasert interiørmaling. Samme malingen har jeg brukt på gråpapiret og påført med viskelæret på toppen av en gråblyant. Til og fra lappene har jeg laget selv, og en liten tujakvist setter prikken over i’en.

En ting jeg lurer på er hvorfor i all verden alt innpakningspapir, også til tider gråpapir, man får kjøpt må være så tynt at man kan lese skriften på esken gjennom det. I tillegg så revner det jo for et godt ord og det er fryktelig frustrerende.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “Delikate julegaver”

  1. Jeg har også plass til å lagre esker som brukes til gaveinnpakning. Gjennom mange år har jeg pakket alle gaver i kombinasjonen av sølv, gull, kobber. Kjøper mange ruller med resirkulert papir (som kan brennes i ovn) når jge kommer over det. Jeg synes det er kjempestas å pakke inn alle gavene selv (veldig få butikker har ansatte som har lært det). Jeg lagde til og fra lapper i mange år, men har gått over til klistrelapper.

  2. Det er meget smukke pakker, du har præsteret – det må da være en fryd at modtage så fin en gave.
    Du har ret – indpakningspapir er blevet meget tyndt og skrøbeligt – det er frygtelig irriterende.

  3. Hvor er det smukt, unikt. Det er så personligt – der er virkeligt tænkt på detaljerne. Jeg havde aldrig selv tænkt på brunt indpakningspapir som en mulighed – det er SÅ inspirerende at læse din blog – tak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..