Ferskenhud

Vi har vel alle en gang drømt om ferskenhud i ansiktet. En sånn myk deilig hud uten rynker og pigmentflekker og nesten helt porefri. Sånn som er de færreste av oss forunt og som man bare ser på modeller, barn og retusjerte bilder.

En av mine favoritter akkurat nå er denne renseoljen jeg har tatt i bruk. En deilig aperikos renseolje som gir meg gode vibber, men ikke ferskenhud altså. Denne er fast inventar i toalettmappen og brukes når jeg er på hotell med jobben. Hjemme bruker jeg disse preparatene jeg har skrevet om tidligere.

Jeg tar litt olje i hendene og masserer den inn i huden, og øyensminken fjerner jeg samtidig. Deretter skyller jeg ansiktet med velgjørende rent lunket vann og jeg står igjen med en følelse av velvære og deilig myk hud. Det fine med aperikosoljen er at den løser seg opp i vann.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Ferskenhud”

  1. Selv om jeg stort sett bare bruker vann i ansiktet , må jeg jo bruke sminke-fjerner om jeg av og til har hatt på meg maskara ..og den syns jeg legger et slags belegg på øyet.. Så noe sånt som det her hadde sikkert funka bedere.. Ser jo veldig delikat ut den flaska også ❤ Annebe

  2. Ser nydelig ut, hvor har du kjøpt den ? 🍑🍑 og den lekre toalett mappen din, har jeg lett etter, hvor fikk du tak i din ? Ønsker deg en fortsatt nydelig uke, klem Line 🌺🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..