Søndagstur

Søndager kan noen ganger være litt kjedelige, synes jeg og derfor en perfekt dag for å gå ut på tur. I dag har jeg vært langs sjøen med lunch og kaffe i sekken.

Jeg elsker kultur- og jordbrukslandskapet her langs jærkysten der kyrne går fritt på beite helt ned til sjøkanten. De er så vant med mennesker at det er ikke noe problem at vi deler på området.

Her er en fin blanding av store steiner, små rullesteiner og mange endeløse lange sandstrender som minner om de i Skagen i Danmark.

Det er noe fredelig og restituerende over det å gå her, høre lyden fra bølgene på havet, kjenne lukten av tare og salt sjø og betrakte horisonten. Horisonten og havet som binder min bittelille del av verden sammen med hele resten av kloden vår.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Søndagstur”

    1. Ja, her er det veldig fint og høyt under himmelen. Dessverre er klimaet litt så som så med mye vind og nedbør. Jeg er vokst opp her og kjenner at det er helt ok. Velkommen til Jæren er du i alle fall. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..