Regningen forfaller

Jeg har en regning som ligger til forfall. Regningen for bloggen. Jeg betaler WordPress og Domeneshop for å få tilgang til å bruke deres tjenester og lagringsplass, men skal jeg betale for ett år til?

Hvert år på denne tiden går jeg i tenkeboksen og lurer på om jeg skal fortsette å dele biter av livet mitt på bloggen enda ett år. I januar 2020 blir det 10 år siden jeg publiserte mitt første innlegg på den gamle jeg la ned for noen år siden. Bloggen og jeg er på et vis vokst sammen og den er min sjelevenn og hobby. Jeg elsker å finne små ting jeg kan dele med deg og som jeg håper du setter pris på.

Mest sannsynlig betaler jeg, for jeg tror savnet vil bli for stort om båndet mellom bloggen, meg og deg kuttes over med et enkelt tastetrykk i nettbanken. Ikke minst vil jeg savne deg som besøker meg her, dag etter dag, måned etter måned og år etter år. Jeg blir så rørt og takknemlig for at du stikker innom. Tusen, tusen takk!

Og du, kom gjerne med tips og innspill om du kommer på noe du vil jeg skal lage innlegg om😄

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

44 kommentarer om “Regningen forfaller”

 1. Nej-nej, du må altså ikke holde op med at blogge, Ingrid! Jeg ville savne dig alvorligt! Det er så hyggeligt at besøge din blog, som altid er fuld af god stemning 🙂
  Knus fra Nana

 2. Håper virkelig du fortsetter. Det er en
  hverdagsglede å besøke deg her, år etter år.
  Behagelig blogg med pene bilder, gode tips, god mat,
  Blomster, interiør og alle reisebrevene dine.

  1. Hei. Jeg oppdaget bloggen din i fjor sommer, og er blitt veldig glad i å se innom deg her. Jeg får masse inspirasjon om mat, interiør og andre fine ting du deler. Jeg håper du vil fortsette å blogge. Jeg har lagt igjen kommentar av og til. Følger deg også på Instagram. Klem fra Anne Grethe.

 3. Hei håper du forsetter å blogge, jeg gleder meg alltid til å se hva du har delt med oss . Jeg finner så mye inspirasjon i tipsene du deler med oss. Både mat tips og interiør .
  Klem fra Marit i Bergen

 4. Hei. Alltid hyggelig å lese bloggen din og ikke minst se alle
  de fine bildene du deler. Mange gode tips å ta med seg videre🙂

 5. Hei 🙂 Bloggen din gir meg hverdagsenergi! Dine korte innlegg gir alltid glede og varme både under lesing og etter. De gir meg avkobling, energi og lyst til å prøve noe nytt: male, ny oppskrift, ny øyensverte, nytt reisemål…… Og ikke minst så gleder jeg meg til å bli en like oppofrende og deltakende bestemor som deg

  1. Nå skal jeg på The Body Shop og kjøpe meg gulrot såpe Ingrid! Så kjekt å lese alle dine fine innlegg. Du må selvsagt fortsette 🤗🎶 klem fra meg.

 6. Bloggen din er et herlig fristed å hvile i en travel hverdag så jeg håper virkelig at du fortsetter 🙂 mange gode tips som jeg har latt meg inspirere av. Trenger gode matoppskrifter, reisemål, strikkeoppskrifter og interiør tips. Utrolig at 10 år har gått snart. Herlighet så tiden flyr. Ønsker deg ett godt jubileums år og la oss ferie deg 🙂 Stor klem fra meg

 7. Du må betale regningen 😉 like bloggen din veldig godt. Herligt å få inspirasjon om oppskrifter, interiør, serier, filmer osv. Klem frå meg 🥰

 8. Synes du er flink jeg Ingrid. Jeg er ikke så flink til å kommentere , men leser bloggen din alltid og liker det veldig håper du fortsetter .👍👌

 9. Hei Ingrid
  Jeg slutter meg til de siste innleggene her – vi er nok mange som ikke har blogg selv, men som koser oss når vi finner en å følge som gir oss et pusterom og påfyll i hverdagen. Du blir som ei god venninne 😚. Vi føler vi kjenner deg – nok til at dine tips om mat, sminke, interiør og reiser blir verdsatt. Jeg tror de fleste av dine følgere ønsker at du fortsetter slik. Håper du fortsatt finner tid og rom –
  til manges glede.
  Klem
  💗

  1. Tusen takk for din veldig hyggelig kommentar, Eli. Ja, her i denne litt merkelige verden kjennes det nesten som man blir venner helt uten egentlig å kjenne hverandre. Ønsker deg en flott dag. Klem, Ingrid

 10. Håper du fortsetter å blogge 🙂 Det er herlig avslappende å følge deg både på jobbtur -hytta og hjemme En fornøyelse å se de flotte bildene og å prøve noen av oppskriftene dine Stå på 🙂

 11. Jeg håper du fortsetter å blogge Ingrid, og jeg synes du skal fortsette på samme måte som før – det er koselig å lese bloggen din. Du blogger om hverdagslivet, som det er – med litt gullkant her og der, det er fint. Det er sånt som gjør folk glad! Det er viktig 🙂 Jeg blir i hvert fall glad av det, selv om jeg er så supertreig til å kommentere …
  jeg setter i hvert fall veldig pris på bloggen din! og synes du er veldig flink. klem

  1. Tusen takk for fine ord, Mette. Jeg vil gjerne at bloggen skal være et fint sted med gode vibber. Et sted der ting er enkle og avslappende, et sted utenfor hverdagens kjas og mas som ofte fylt med livets harde realiteter. Da blir det kanskje litt glansbildeaktig noen ganger, men slik ønsker jeg det skal være. Ønsker deg en superfin dag. Stor klem til deg fra meg.

 12. Håper du bar betalt den regningen nå😄😄 Kan bare slutte meg til alle kommentarer over her. Er innom bloggen din hver dag,like spent hver gang på hva du har funnet på😄 Det gir meg postitivt energi i hverdagen å lese dine innlegg,og har fått mange gode tips.Forsett som før!Gleder meg!God klem fra Anne Marit.

 13. Håper virkelig du fortsetter å blogge, digger denne koselige bloggen med fine bilder, alltid så varm og koselig tekst, variert innhold og mat inspirasjon 🙂 Må alltid en tur innom her i håp om at du har lagt ut noe nytt 🙂 Selvom jeg ikke alltid kommenterer. Så JAAAAA til at du betaler den regningen hehe. Legg gjerne ut mer shopping inspirasjon, bilder av deg selv ( you look smashing ) og bilder fra Jæren omgivelsene, sånn siden du spør 😉 Varm klem fra meg ❤️

 14. Jeg har vært dårlig på å kommentere i det siste, men klikker meg inn nesten hver dag for å se etter nye innlegg😊Håper du fortsetter!

 15. Jeg leser trofast, og har gjort det i flere år. Synes alltid har vært hyggelig og interessant! Liker så godt at du er personlig når du skriver, og samtidg vokter godt på grensene mot å være privat og utleverende – ikke alle klarer den balansegangen. Som andre har sagt, jeg føler jo at jeg kjenner deg, noe jeg slett ikke gjør.
  Så jeg håper at du fortsetter!! Men jeg ser jo at det tar tid og tankevirksomhet, slik det alltid er med hobbyer.
  Jeg kan love at fortsetter du å skrive, så fortsetter jeg å lese! Vi er nok mange som «er her inne» selv om du ikke hører fra oss!

  1. Hei Torill

   Jeg blir så glad over å høre at du besøker meg så ofte og det gir meg inspirasjon til å fortsette å lage stoff til dere som henger med meg her. Det er selvfølgelig helt i orden å ikke skrive kommentarer. Det er ikke alle som er bekvemme med det og det må respekteres. Jeg har statistikk over forskjellige ting, også hvor mange besøk jeg har pr. dag, så jeg ser antallet, men ikke hvem.
   Ønsker deg er superfin dag. Klem, Ingrid😀

 16. Håper virkelig du fortsetter. Har vært og er innom deg titt og ofte og det er alltid kjekt å inspirerende lesing hos deg. Du er så flink å varierende i innleggene dine, gode tips og ideer.
  Jeg er nok av de som ikke er flink til å kommentere, men håper du fortsetter som før og jeg setter veldig pris på det du deler med oss her.
  God klem fra Judith.

 17. Jeg bruker fortsatt blogspot som i utgangspunktet er gratis, men nådde etter noen år grensen for bilder og betaler litt for det. Tror heller ikke jeg kommer til å slutte selv om det er mindre nå enn før. Mitt første innlegg var 13.januar 2010 så da har vi holdt på like lenge.

  1. Ja, vi har holdt ut lenge, Åshild. Jeg la ned min blogg på blogspot for 2-3 år siden. Jeg var misfornøyd med den og fikk problem med bildene mine osv. Jeg er godt fornøyd med WordPress.

   Ønsker deg en flott dag. Klem, Ingrid

 18. Hei. Jeg er en av sikkert flere anonyme lesere der ute, og er ikke så flink å legge igjen spor etter meg. Beklager for det. Jeg liker å lese om hverdagslige temaer som jeg synes du ernflink å legge ut om 🙂 Tusen takk for at du gidder å dele!

  1. Hei Linn.
   Det er helt innafor å ikke legge igjen spor, alle er ikke komfortable med det. Jeg gjør heller ikke det alltid når jeg besøker andre blogger. Jeg får uansett statistikk over antall besøkende og det gir også inspirasjon, men jeg har plass til flere, mange flere.

   Ønsker deg en magisk flott dag. Klem, Ingrid

 19. Jeg slutter meg til alt som er lagt igjen av kommentarer her og håper inderlig du fortsetter å dele dine betraktninger om hverdagen – og hvordan vi kan verdsette de vanlige dagene enda mer. Jeg kikker ofte innom, men det blir ikke til at jeg legger igjen en kommentar, Men, vit at bloggen din vil bli dypt savnet🌻🌷🌸🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..