Mitt nærområde

Noen av leserene mine har etterlyst innlegg der jeg presenterer nærområdet mitt på Jæren og det kan jeg jo gjøre. I alle fall i den grad jeg jeg er ute på tur i området, noe det blir mindre av fremover siden jeg ofte drar til hytta på Høvåg i friperiodene mine på våren og sommeren.

Jeg tenker at jeg kan lage en ny kategori som heter Mitt nærområde.

I går var jeg på tur sammen med en god kollega til Steinkjerringa. Steinkjerringa er en skulptur som står på en stein midt i heia på Høgjæren og skuer utover havet. Dette var i min barne-og ungdomstid eiendommen til min mormor og morfar og jeg har vært her mange ganger opp gjennom årene. For å komme hit må man gå i 40-45 minutter i åpent heiterreng på opparbeid merket sti. Vi gikk fra parkeringsplassen ved Holmavatn og turen kan kombineres i en trekant om man vil ved å gå til Synesvarden også, som er det høyeste punktet på Høgjæren. Er du glad i vindmøller så får du også god utsikt til dem.

Jeg tenkte ikke på blogginnlegg da jeg var der, så jeg tok ikke så mange bilder, men du kan lese mer HER.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..