Min levemåte

Jeg prøver å leve livet mitt på best mulig måte for meg utifra de forutsetningene jeg har og som jeg kan gjøre noe med og bestemmer over. Det jeg ikke kan gjøre noe med, prøver jeg å skyve unna. Jeg klarer det ikke til enhver tid. Ja ganske så ofte faller jeg utfor på forskjellige områder, men når jeg klarer å holde fokus, gir det meg mye større livsglede og en kropp som jeg kjenner er frisk og velfungerende. Både fysisk og psykisk.

Jeg leste en artikkel i KK på nett i dag om Maria Borelius som følte seg oppblåst og stinn i mage og tarm før hun la om kostholdet sitt og fikk et nytt liv. Det gjorde jeg også for snart 9 år siden, la om kostholdet mitt. Jeg begynte også å undre meg over, og se glede i, de små fine og magiske tingene i hverdagen. De små tingene som gjør en stor forskjell når jeg virkelig ser dem og setter pris på dem.

Maria Borelius har satt ord på hva som gjør livet godt for henne og vi er i samme båt, hun og jeg. I alle fall de aller fleste dagene da jeg holder fokus.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Min levemåte”

 1. Her er det mye gode råd som jeg prøver også å gjøre. Viktig å finne lyspunktene i hverdagen.
  Takk for besøket i bloggen min.
  Du har en fin blogg ser jeg:) Bladde litt på innleggene.
  Ha en fin dag.

 2. Mange kloke ord, og en viktig påminnelse om å være til stede i øyeblikket. 🙂
  Takk for påminnelsen.

 3. Jeg holder på å lese den boka nå og synes det er bra at hun stiller spørsmål ved vedtatte «sannheter». Liker at hun har fokus på hva hun selv kan gjøre i stedet for bare å spise piller og fortsette som før

  God helg😊

 4. Unødig bekymring tapper energi..så best å prøve å ha fokuset andre steder ja 🙂 Fine tips ..og veldig stilig bilde av deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..