Yay…weekend!

Jeg drar på jobb hele helgen igjennom og vel så det, men jeg synes du skal lage deg en glam weekend for å piffe opp en grå februarhelg. Finn frem dine fineste ting og stasj deg ekstra opp i helgen. Ta gjerne finskoene og finkjolen på når du skal spise middag hjemme, spray en dasj av favorittparfymen og legg en fin makeup.På forhånd kan du gjerne legge en velgjørende avocadomaske før du tapper i badekaret og tilsetter velduftende olje eller salt, eller rett og slett tenne noen stearinlys og sette på favorittmusikken som du kan synge til mens du står i en varm og silkemyk dusj.

Fordi du fortjener det!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Yay…weekend!”

 1. Heisann, oj, der gikk kvelden uten noen ekstra pynting, MEN jeg har spist ekslusivt i dag. Det vil vises på bloggen i morgen….
  Da får pyntinga vente til neste oppfordring…
  Hva med på Rosens Dag? Villrose kom med datoen – og det hadde vært hyggelig om en del av oss kunne treffes da, litt uformelt, men pynta!
  Hold av 2. juli til Oslotur.
  Tenk på det!
  Ha go´hælj ;:OD)

 2. Kjøpte meg litt nytt på sminkefronten da jeg var i Frankfurt, og der er så deilig følelse med noe som bare jeg skal bruke.

  Her skal det nok pyntes på fruen ikveld, skal inn til Roma, invitert med ett nytt vennepar vi har fått – på konsert ! Gjett om jeg gleder meg ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..