Til og fra-lapper

Det er koselig både å gi og å få julegaver og ekstra stas synes jeg det er det med en liten personlig touch. Julegavene blir penest i esker, så derfor legger jeg ofte gaven inni en ekstra eske for å få pakken til å se penere ut med papir på. I tillegg aner ikke mottakeren hva som er inni, og i år har jeg i tillegg laget mine egne til-og fra-lapper.

Jeg så slike lapper et sted og tenkte at det må jeg jo kunne lage. Jeg syntes det blei en kul vri med knapper, og det er sikkert flere enn meg som har en tendens til å ta vare på dem. I tillegg er det jo en god ide til juleverksted med små barn, tenker jeg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Til og fra-lapper”

  1. å de var kjempeskjønne! Og knapper er jo noe man alltid har et lite overskuddslager av så dette er en fin måte å få brukt de på.
    Jeg laget også en del til og fra lapper før. Et år printet jeg ut bilde av alle jeg ga gaver til og så bilde av meg og mannen, sånn at de visste hvem som gaven kom fra 🙂 hehe… det var koselig. Jeg hadde det veldig moro med å lage de til og fra lappene da 🙂 Ble litt skuffa den julaften når tenåringsniese sa at her er det pakke fra tryne til tryne… husker jeg. hm..
    Ellers har jeg laget til og fra lapper som er enklere og har skrevet et julesangvers på og tegnet litt 🙂

    1. Det hørtes gøy ut med de bildelappene, og jeg hadde ikke likt at det blei sett på som til tryne fra tryne med tanke på all den jobben og omtenksomheten som ligger bak å lage slike lapper. Det er slikt som jeg synes er gøy å lage. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..