Hvorfor våkne tidlig

Noen ganger er det fantastisk å våkne tildlig, ja om jeg kommer meg opp og ut av sengen og føler meg uthvilt. Døgnet får på en måte noen ekstra bonustimer og det elsker jeg. Spørsmålet er hva klokken er når jeg våkner.

Som i dag da jeg våknet klokken fem. Det er mørkt og stille inne, kjølig og fuktig ute. Vårlige temperaturer har ikke helt grepet taket enda. Jeg fyrer opp i ovnen, det er lørdag og egentlig litt for tidlig. men i morgen, da blir det andre boller. Da har vi stilt klokken en time frem, lyset er skrudd på ute og jeg gleder meg.

I denne stille morgentiden drakk jeg te, taslet litt rundt og la frem noen bøker som dekorhyllen bak sofaen og syntes det blei så dekorativt og fint.

Gleder du deg til å stille frem klokken en time til sommertid?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Hvorfor våkne tidlig”

  1. Ja, det ble veldig fint med pynten 🙂 Og det er godt å våkne tidlig også. Det blir liksom litt ekstra tid til å få mer ut av dagen da. Men 5 var kanskje litt for tidlig.
    Jeg våkner selv i 6-7 tiden, men i dag klarte jeg faktisk å sovne igjen, og sov til 8. Det er lenge til meg å være 🙂
    Jeg synes å stille klokka er noe tull. Forstyrre døgnrytmen ser jeg ikke noen fordeler med. Det gjør ikke noe for meg som ikke går på jobb eller noe sånt, men det er mange som sliter…og det er jo så unødvendig. Men men…det er ikke alt man råder over 🙂
    Ha en herlig lørdag ♥

    1. Enig, Eva. Å stille klokken unødvendig. Jeg er tilhenger av å ha sommertid året rundt. Det passer meg best. Våkner ikke så tidlig og vi får lange og lyse kvelder på sommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..